Secretariaat: Frans Busschots, Houwstraat 109, 2580 Beerzel, Tel: 015/24.79.55, E-mail: frans.busschots@gmail.com

Vlaamse Toneelauteurs vzw

Vlaamse Toneelauteurs vzw

Agenda


Boodschap voor alle theaterliefhebbers


In januari wordt onze ORANJE BROCHURE weer uitgebracht, met daarin weer een flink aantal splinternieuwe Vlaamse toneelwerken.
Indien uw gezelschap (of u als regisseur of theaterliefhebber) nog geen ORANJE BROCHURE ontvangt en u GRATIS een exemplaar wil toegestuurd krijgen, gelieve dit dan per mail te laten weten aan onze secretaris, via het mailadres frans.busschots@gmail.com
Dan zorgen wij ervoor dat u de nieuwe ORANJE BROCHURE ontvangt.

Het VTA-bestuur

Terug naar boven

REPERTOIREDAG VAN VTA OP 9 FEBRUARI IN OOSTENDE !


Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert VTA (Vlaamse Toneelauteurs vzw) opnieuw een repertoiredag, deze keer in samenwerking met toneelkring De Bacchanten uit Oostende.

Dit initiatief is bedoeld voor bestuursleden van toneelgezelschappen, regisseurs, leden van leescomité’s, acteurs en actrices, ... kortom iedereen die bezig is met theater.
De Vlaamse auteurs stellen die dag hun toneelwerken ten toon en zijn beschikbaar voor alle bezoekers voor een informele babbel, uitwisseling van ideeën, antwoorden op vragen, geven van advies enz.
Door dit persoonlijk contact krijg je misschien nieuwe ideeën, ontdek je misschien het stuk waar je al lang naar op zoek bent, of leer je gewoon nieuwe toffe mensen kennen tussen de auteurs en andere bezoekers.

PRAKTISCH:
- Deze dag gaat door op zaterdag 9 februari 2019.
- Plaats: Dienstencentrum Ter Yde, Duinenstraat 172, 8400 Oostende (Raversijde)
- Vrije toegang van 13u tot 17u.

In de omgeving van de zaal zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en als je met de trein naar Oostende wil komen kan je naast het station de kusttram nemen. Die stopt na 5 minuten op 100 meter van de zaal.
Met vriendelijke groeten,
Pol Anrys, PR-verantwoordelijke van VTA (0478/384693)


Terug naar boven
Deze pagina is al 12626 keer bekeken.